Ape Gune Update Blog??!!

gambar di atas menjelaskan bahawa tuan tanah sedang tensyen n mereng…

ops!!jgn mrh eh..penyataan di atas hanya utk my blog shj!!ok..di ulang special for my blog shj

act byk sgt cerita nk kongsi..tp mcm xgune nk hapdet byk…sudahnye xde nmpk pon hapdet nye..
so org xkan perasan akan ke hapdet tan blog ini..
yang aku perasan entry awal2 dulu je nmpk…
entry ENAM JAHANAM!!!

tu y sebulan lepas…mujur aku br start memblog sebulan y lepas..
kalau da setahun..akan tertera

latest update: 1 year ago!!!

wah sgt mengerikan..
ape pendapat korang eh?
patot ke aku tukar je nama blog aku ni
sbb nye mayb clash ngan biz online aku tuh(gune id y sama)
tp mcm syg je blog ni..

peeps…what ur opinion??
HELP ME

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. tu r..die x kua kt update blog…ade tajuk 6jahanam tu je…N bkak blog akak slalu gne fwen list…

  2. oneyani says:

    hah..tao xpe..nant akak akn tukar link kot..buat baru..
    tp bile nk buat sume tu??!!!
    huh sungguh mls sekali=p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge