Adalah Sangat Jakun Dan Excited Bila Dapat…


cekelat mahal=p

selama ni aku duk la tenung kat hantaran-hantaran artis kita ni…tak pon dalam majalah-majalah hantaran..teringin benor nak cekelat ni

tapi celah mane la aku nak cari nya…nak cari kat Terengganu kirim salam awal la wei..

aku bukan la berlagak nk cekelat memahal..

tapi dalam hati ade gak teringin nak rasa kan..at least..kalau tengok lagi..tak heran dah..dah rase..gitu=p

berangan-angan la aku jugak nak buat coklat ni antara hantaran nanti…tapi sumpah tak tao nak cari kat mane..berzikir jugak lak aku kat si dia selama ni..tapi takde la niat nak die beli ke hape..sebab aku tao aku pon tak pernah jumpe..

aku pernah la tanye kawan aku mane nak dapat..ade yang cakap beli kat oversea..terus je terbantut niat itu..giler la kot nak gi obersea semata-mata nak beli cekelat..nak gi Thailand khap kung khap pon tak mampu..agak-agak la kan

sekali semalam bila my tunang(ok terus panggil tunang..sebab dah tak tunang lepas ni…aci tak?) balik dari meeting di Mid Valley yang selama 3 hari berturut-turut itu telah meng’suprise’ diri yang lemah ini (dan dan la lemah kan)


cekelat PATCHI!!

terus la senyum sampai ke buku lali…tu di apunye excited senyumm..orang lain senyum sampai ke telinga je..aku..sampai buku lali gitu..korang ade??ahahaha

see…banyak jenis rupe bentuk yang ada..my tunang beli secara timbang kati..semua yang di beli mengandungi nut..aku sokaaa!!

yang paling unik..adelah yang ni..bentuk topi..kat dalam tu ade sos hazelnut..nyum nyum~~

jemput makan ye semua=)

anyway thanx ye kamu..kerana membuatkan diri ini HEPY sehepynya selepas kejadian yang tak di ingini itu berlaku…mmmuaax!

nota kaki:agak-agak hantaran nak bagi yang ni ke?kalau banyak tu dah RM100..muahaha teros rasa nk tukar bagi Cadburry je=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Mama Hanim says:

    adoyaii..jeles i tgk tu..huhu..

  2. naz says:

    yang penting coklat terapung hahaha

  3. FarHa says:

    wahh pakai inai?? hahha…

  4. oneyani says:

    mama hanim:jeles..ehehe eleh akak lagi best kan

    naz:terapung kejadahnye??=p

    farha:ambik berkat inai mekah lol

  5. patchi!! sedapnyerrrr….xpe k.yani..suh belah die yg bg patchi kt akak…aci x..??

  6. oneyani says:

    sangat aci la N!ahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge