Ada Lagi yang Masih Sudi Memberi Kad Raya

even sekarang email..sms…fesbuk..segala la yang bole send untuk wish raya…

even harga stem sudah naik..

tetap jugak dapat kad secara pos..

aku bajet memang takde harapan la nak dapat kad raya tahun ni lagi kan..

sekali…tetap ade..suke!! *macik glemer lagi tao..ahaha

yela dapat kad raya ni feeling dia lain macam sket kan..terasa betol-betol punya raya..ala macam korang dengar lagu raya baru dengan lagu raya dedulu..mane lagi best?mesti la yang lame punye kan..nostalgia beb!

first paling suke tak terkata…tapi senyum je sampai ke tinge bila dapat kad ni


dari COACH okay…

hand writing lagi.. from SA yang entertain aku aritu..kot??ahaha lupe da nama die

tengok tu..tengok tu…hm korang bole ke baca ape yang die tulis eh??

ah nampak ke tak nampak ke..yang penting aku dapat baca…ouch terharu mak noks=p

yela 1st time beli haruslah jakun die lebih kan..korang lain la da biasa beli..muahahaa

tapi kan aku pasti sangat kad ni hanya akan dapat sekali je..mean sekali ko beli ko dapat sekali je kad..lepas ni da tak beli dah koser dorang nak bagi kad raya lagi..kan?ahaha

see how la raya tahun depan..kalau ade aku jaj kat sini lagi..kalau takde aku maki..eh idok ler teman nak memaki..kalau takde aku diam membisu jela..tak faham-faham lagi..


2nd kad raya ni..sampai sekaligus dengan kad raya di atas

dari Dr. Shamsiah…dia ni wakil insuran aku…nice je doc ni..huhu hope bila nak claim pape nanti pon nice jugak la kan…hoho

ayat glemer die..”peace of mind”

yela dah beli insuran memang la minded da peace…tapi poket yang tak berapa nak peace kot=p

last but not least..dari kakak tiri ku (mu kene ingat lina mu lagi tua dari aku..setahun!ahaha)


baru je sampai arini kat ofis..thanx lina..ex-officemate aku kat SWS dulu

Lina adalah sangat gedik..sebab kan jarak antara ofis kitaorang adalah sebanyak 10 langkah jarak perjalanan je…kira macam sepelaung je pon..tetap nk pos kad ni..stem 8 posen lagi tu

tapi takpe Lina kaye..die baru kawen..ahaha ade kaitan kah??

tu sajelah kad raya aku dapat tahun ni..dari cik abang tersayang yang mushuktembam mane??mane eh…takde pon…die lupakah pada aku??ahaha


eh tetibe ade kotak ni..kad raya kah??hohoho..agak-agak korang ape eh ade dalam tu??

nota kaki:tahun ni aku langsung tak bagi kad raya kat korang…save duet stem..muahaha keji tak??

28 total views, 1 views today

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge