Ada Apa Dengan Buku

hehehe ade ape dengan buku eh?mestilah ilmu..tp kalau buku berbentuk mag..URTV, HAI, MANGGIS tu..mcm mane?ape ilmu y kite dapat?huhuhu..

ALLAHUALLAM..hanya ALLAH je y tao..tp aku pon layan gak mag2 mcm tu..

baru2 ni aku ade beli 2 ketul buku..huhu dah lame giler xbeli buku since abes study ni..ape buku nye?MTeST & Pa& Ma
huhu…ok MTeST tu adalah buku rujukan utk sape y nk ambik kpli..tp aku sentuh pon xlagi..hahah last aku pegang time beli tu je..esok da exam..korang bajet2 sempat ke aku nk stdy ni?hahahha otak da mcm berkarat sbb lame da xstdy..huh!cabaran tu

Pa & Ma lak utk ape?biasenye org y pregnant je baca..sbb byk info psl preggy dlm tu..aku?kawen pon xlagi..hahhaaha
ok la aku baca sbb ni

pernah dgr nama SAIFUL NANG?ni la sebab nye..act mengikuti blog die..n skrg da ade blog anaknya ORKED..
knp aku tertarik sgt dgn insan y bergelar SAIFUL NANG ni?die merupakan fotografer perkahwinan..tp bkn sbb aku minat bidang tu..

ats sbb kisah hidup die..yang aku kira sgt memberi kita pangajaran kpd aku
pengalaman seseorang kita xdpt beli dgn wang ringgit..hanya dpt dikongsi dan dijadikan iktibar
kisah sewaktu kecik yang ssh..n bila kawin dgn anak yang berada, ada y mencemuh dirinya..mcm2 la..

aku anggap die sebagai motivator utk aku..his passion..ketabahan..kesabaran..keberanian die..kecekalan die..n sume la..
ssh nk cite..korang baca je sendiri

so tu la sbb aku beli buku Pa & Ma..hehehhe

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. salah satu alasan konkrit ko beli PA & MA adalah sebab tahun depan ko bakal jadi MAMA dan kamal lak jadi PAPA.
    hehe
    just kidding..=P

  2. wahh k.yani…layan pa&ma tuu…mag pgntin x bli kerr…??

  3. oneyani says:

    N:mag pengantin dr kecik lg da bace..nmpak sgt mengedix dr kecik kn?hahahatp xjugak kawen2…

    Zaza:wah..alhamdulillah..mintak2 masin la mulut ko..tp kalau tahun dpn aku xkawen then dpt anak sape nk jwb tu?hua hua hua

    ala saiful nang tu ko jugak y kenalkn kt aku..kalau x aku hanya kenal adan je..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge