Acer untuk Tuki Hadif

Semalam lepas keje kami bertungkus lumus (la sangat!) cari laptop untuk si tuki Hadif..ayah aku daaa

Sekarang ayah aku duk berjinak-jinak dengan autocad…pc kat rumah macam dah semput je…so suami aku suggest beli laptop baru yang ‘power’ sket

Even aku ade degree in IT tapi memang haram la aku nak tao pasal laptop segala ni…beza pengetahuan aku dan suami pasal it ibarat langit dan bumi!hm patot malu ke tak eh?aahahaha ade aku kesah…

So lepas dah berhari-hari si suami ‘study’ spec yang sesuai dan on bajet…at last sambar acer ni…model ape jangan ko tanye…yang aku tao processor i5..harga RM1999…then terus uprgarde lagi 2gb ram…tamak kan?hoho

Satu lagi spec yang dicari graphic card nak yang power…bkn untuk game tapi untuk randering(keje orang design)

Ok tu saje update kali ini..diakhiri dengan gambar Hadif…sah-sah la gambar dia wajib untuk setiap entry kan?orang dapat laptop…dia dapat kotak laptop pon dah hepy sesangat! Hihi layankan aje

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. fiza arshad says:

    comey jer hadif duk dalam kotak lappy tu ehhehe :))

    bagus nye yani adiahkan tuki hadif ngan lappy , gud gal 🙂

    1. oneyani says:

      Bukan duit yani pon…duit
      Ayah yani jugak..hihi

  2. FarHa says:

    haha dia pulok sibuk main kotok, ace bukuhh ye hahaha toyoh gok muke gitu baru tahu hahaha

  3. Anonymous says:

    Salam… Boleh x pack mahluk tecik tu dlm kotak… pastu post ke sini?? Hik hik hik…-KH

  4. Sabihah says:

    dear…geget pp sitecit tu..geram sy tgk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge