Acer untuk Tuki Hadif

Semalam lepas keje kami bertungkus lumus (la sangat!) cari laptop untuk si tuki Hadif..ayah aku daaa

Sekarang ayah aku duk berjinak-jinak dengan autocad…pc kat rumah macam dah semput je…so suami aku suggest beli laptop baru yang ‘power’ sket

Even aku ade degree in IT tapi memang haram la aku nak tao pasal laptop segala ni…beza pengetahuan aku dan suami pasal it ibarat langit dan bumi!hm patot malu ke tak eh?aahahaha ade aku kesah…

So lepas dah berhari-hari si suami ‘study’ spec yang sesuai dan on bajet…at last sambar acer ni…model ape jangan ko tanye…yang aku tao processor i5..harga RM1999…then terus uprgarde lagi 2gb ram…tamak kan?hoho

Satu lagi spec yang dicari graphic card nak yang power…bkn untuk game tapi untuk randering(keje orang design)

Ok tu saje update kali ini..diakhiri dengan gambar Hadif…sah-sah la gambar dia wajib untuk setiap entry kan?orang dapat laptop…dia dapat kotak laptop pon dah hepy sesangat! Hihi layankan aje

36 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge