Aboh Now is 56


arini bday aboh aku

owh aboh makin tue…xdapat cucu lagi…ahahahha nampak sgt anak die yang mengatal..

pagi tadi aboh still ade kat rumah..xpg lagi kerteh utk bekerja..see..baru je masuk tahun baru…cuti aboh da abes 3 hari..ahahha sian aboh…health condition sangat la xmengizinkan..tapi die perlu bekerja untuk mencar sesuap nasi=p

smlm nak wish aboh da kroh..kroh..so bangon pagi tadi…dalam aku masham-masham tu…xmandi lagi ok..teros wish kat aboh n kiz die…balasan nye die kiz aku secara bertalu-talu…ahahaha aku faham die nk bermanja ngan anak-anak…

so mak adelah jeles secara melebih-lebih..die dapar kiz secara terang-terangan mcm tu???xdapat ko…ahahahha

sian aboh terpaksa berdepan dengan anak-anak yang otak xbape nak centre…ahahha

ape eh nak bagi pada aboh??

*beberapa gambar terpaksa diremove bagi menjaga selectivity kaum sejagat.

nota kaki:hepy birthday jugak pada kawan aku fifi dan farhana..dorang pon dilahirkan pada tarikh yang sama…ouch!korang da tua…ahahhaa

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. sportg oo aboh kyani wat memek muke..y 1st pic same gn pic k.yani kt profile tuh..hihi…y 2nd smart..i like!!

  2. Meen Eunos says:

    selamat hari lahir
    untuk abah awak.
    =)

  3. Along25 says:

    sporting gler aboh! happy beday aboh! sama bday cezen rini

  4. oneyani says:

    N:ahahah ayah pon bjangkit ngan anak2

    meen:thanx kamu..adiah xde?=p

    along25:owh ic..thanx along

  5. naz says:

    nah rock siott

  6. Selamat hari lahir pakcik wan. Semoga panjang umur, murah rezeki, ditetapkan iman dan senantiasa berada dibawah lindungan Allah SWT. Ameen…

    Yani.. akak rindu awak lerr.. lama x dengar kaba!!

    p/s: mak akak punye bday pun same date ngan abah yani laaa… hehehe.. tapi mak akak masuk 55 tahun!.. hehehe.. muda setahun jerk.. 😀

  7. YanDarwisy says:

    bestkan sambut besday org tersayang…teringat kat arwah abah. kalau dia ada mesti bulan lepas sambut jugak.

  8. oneyani says:

    naz:ape yang rock nye?huhu

    zai:thanx akak..

    tula lama btol kite x borak kan..hm same ke?huhu xsangka betol

    yan:al-fatihah utk arwah ayah akak..ktorg xde celebrate pape pon..sian aboh yani..ehehe

  9. Maswani says:

    hepi besday utk aboh yani.. moga panjang umur, murah rezeki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge