5 Sebab Bestnya Bisnes Shaklee Secara Online

#anakkuwirakushaklee
#japanassingment 
#shakleeinternationaltripjapan2017
*** 
 
 Online atau Offline

Yang mana pilihan korang?
Bagi Yani masing-masing ada kelebihan dan kekurangan.
Tapi, yang pasti mulanya Yani bersama Shaklee adalah melalui Online.
Yani akan kongsikan 5 Sebab Utama Bestnya Shaklee Secara Online sebagai panduan korang yang baru nak bermula dengan Berniaga Secara Online.

#1
JIMAT MASA & KOS
Apa taknya kan, korang hanya sediakan ayat promo yang simple dan menikam jiwa,
then tunggu je ianya viral dikalangan customer tersayang.


Wait & See

Biasanya kalau ayat dan poster menjadi, insyallah dengan rezki melimpah ruah dari Allah maka order masuk dengan mudah hanya bayaran melalui Bank Transfer atau Kad Kredit.

Ramai Customer Yani yang suka guna Kad Kredit sebab nak kumpul point kad kredit lepas tu boleh claim point untuk travel la, beli TV la, Beli hanphone baru la, macam-macam lagi depa duk redeem guna point tu.

Order pon hanya klik-klik je di website Shaklee yang SELAMAT & MUDAH.
Pengeposan pon Shaklee dah sediakan dan akan pos terus ke pelanggan kita.
Biasanya Order hari ni sebelum 2petang,
Esok pelanggan dah terima sebelum pukul 5petang.

Syok Sangat!
Sebab Yani hanya duduk depan komputer di rumah, 
atau sambil travel melancong sambil order melalui telefon.

Nak besarkan empire perniagaan korang pon mudah,
Dari Terengganu dah ada wakil Leader kita di setiap negeri.
atau
Dari Malaysia boleh besarkan rangkaian ke Indonesia.
Tak perlu bersusah payah habiskan duit ke Indonesia tapi hanya perlukan Facebook rakan Indonesia yang ramai dan dipercayai. 

 


#2
24 JAM & DI MANA SAHAJA
Seawal subuh hari di warong kopi atau tengah malam di atas katil,
korang pilih lah masa yang korang rasa betul-betul sesuai atau efektif untuk bekerja.

Bagi Yani masa yang paling best adalah awal pagi sampai tenghari untuk betul-betul fokus,
yang selebihnya lebih fokus kepada keluarga.

#3
TAK PERLU KEDAI
 Jika ada kedai,
korang perlu keluarkan kos untuk sewa kedai,
bil air, elektrik dan perkara berkaitan apabila menyewa.

Kedai dah sewa,
Perlu cari pekerja pula memandangkan diri sendiri tak cukup tangan nak jaga kedai,
nak order, nak layan pelanggan dan sebagainya.

Dengan Online,
korang boleh buat PAGE di Facebook atau listkan perkhidmatan korang di google bagi memudahkan pelanggan mencari jenis perkhidmatan yang korang sediakan.
Ala, macam kedai dalam alam maya.

#4
BILA SAKIT / KESIHATAN TAK MENENTU
Jika ada kedai,
Bila korang tak sihat kedai mesti tutup dan bisnes pon tak dapat berjalan.

Manakala jika secara online,
Masa Yani dalam labour room pon sempat regular customer order vitamin yang keluarga diorang selalu ambil setiap bulan.

 #5
PENDAPATAN CON-CURRENT
Terjemah rasmi con-current ni adalah seiring,
pendapatan korang ni secara Auto akan sentiasa seiring dengan usaha yang diberi. 

Selagi Ada Pembelian
Maka Selagi itu ada BONUS untuk korang 

 Bisnes sentiasa berjalan setiap masa dan melalui sistem Online Shaklee memang dah siap kira berapa keuntungan korang akan dapat dan berapa bonus korang akan dapat.
 So, memudahkan lagi proses kira-kira korang untuk pendapatan bulanan.
Tak perlu pening-pening pikir berapa keuntungan nak dibahagikan untuk agen-agen yang membuat jualan. 

Semuanya sistem yang lengkap dan mudah.
Setiap hari BONUS korang akan setiasa dikemaskini berdasarkan pembelian terkini.
LIVE UPDATE gitu…

*** 

 Nak Cuba Bisnes Shaklee Secara Online?
Jom! Hubungi Yani
019-9897 206
019-934 7686

4 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge