5 Kelebihan Utama Jadi Ahli Shaklee

#anakkuwirakushaklee
#japanassingment
#shakleeinternationaltripjapan2017
Hanya penerangan ringkas dari Yani apa yang BESTNYA Yani dah lalui sepanjang 4 tahun bersama Shaklee. 
Sebenarnya bukan hanya 5 Kelebihan tapi banyakkkk lagi Kelebihan yang korang akan menikmati apabila bersama Shaklee. 
Yani hanya akan senarai 5 yang utama.
***
#1
Produk Dan Kesihatan
Memang yang pertamanya adalah kerana jatuh cinta dengan produk Shaklee dan seterusnya membuatkan Yani terbuka hati untuk memulakan bisnes bersama Shaklee.
Produk pertama yang Yani gunakan pada awalnya adalah Set Berpantang Shaklee ketika melahirkan anak pertama, Hadif. 
Memang rasa dia sangat LUARBIASA berbanding berpantang biasa yang lemau dan letih sepanjang masa.
Bila dah kenal produk, Yani baru tahu yang vitamin Shaklee Vita-lea dah 100 tahun digunakan sejak mula dicipta oleh pengasas Shaklee. 
Maksudnya dah proven berkesan sejak lama dulu dan telah membantu ribuan orang mendapatkan kesihatan yang baik.
#2
Sumber Pendapatan Lumayan
Dengan Produk yang BAGUS, BERKESAN dan SELAMAT di belakangnya ada sebuah syarikat yang sangat kukuh dan berpengalaman. 
Maka terbuka hati untuk Yani memulakan bisnes Shaklee, 
pada awalnya hanya sambilan dan selepas 4 bulan dah dapat pendapatan 5 angka, terus dijadikan pendapatan UTAMA sampailah sekarang.
Alhamdulillah…
#3
Pinjaman Mudah & Kereta Free?
Selalu dimomokkan ketika mula berniaga Shaklee orang kata susah nak buat pinjaman bila kita berniaga sendiri kerana tiada penyata yang kukuh atau teratur.
Tapi sebaliknya berlaku,
Sangat MUDAH untuk membuat pinjaman kereta selepas 6 bulan Yani bersama Shaklee,
ini kerana sokongan dan pengurusan dari pihak Shaklee yang sangat bagus dengan penyata pendapatan dan penyata berkaitan dengan LHDN.
Alhamdulillah,
Proses pembelian kereta sangat mudah dan lancar,
loan lulus selepas 2 hari submit.
Itu bahagian permohonan pinjaman,
Untuk bayaran bulanan kereta pon sebenarnya diibaratkan ditanggung oleh pihak Shaklee kerana terdapat “Incentive Bonus Car” dimana diberi dalam bentuk wang ringgit dan korang pilih je kereta impian yang mana sesuai dengan pendapatan Bonus Car Bulanan korang tu. 
Loan Mudah, Bulanan Pon Dibayarkan
Tapi ingat,
 jangan pilih yang terlalu mewah sampai takde lebihan untuk kos servis, roadtax tahunan, insuran tahunan dan minyak. 
Kebebasan diberi dan gunakan sebaiknya.



#4
2 Percutian Tahunan Percuma
Dengan Usaha korang yang telah ditunjukkan sepanjang setahun bersama Shaklee, 
korang akan ditawarkan untuk PERCUTIAN PERCUMA.
Dalam Negara atau Luar Negara
Pilih je memana atau keduanya mengikut kelayakan korang mengikut performance sepanjang setahun. Ingat! Percuma je dan hanya bawak diri je dan yang mana perlu dan biasanya travelling bag pon Shaklee sponser dan jaket sejuk (kalau musim sejuk le oversea nun).
Video Ketika Menikmati Kek Emas Di Dubai
Antara Trip Shaklee PERCUMA yang Yani dah pernah dapat terbaru adalah Umrah Ziarah, Abu Dhabi dan Dubai. Sebelum ni ke San Francisco, USA dan local trip sebelum ni ke Sabah dan Sunway Lagoon, KL.
#5
Tiada Modal
Bisnes Shaklee antara yang paling mudah sepanjang pengalaman Yani berkecimpung dalam dunia bisnes ni. Dulunya pernah jual pakaian dan modal memang kena tebal dan kalau ada barang yang tak terjual kekadang memang terasa sangat ruginya kat situ.
Dengan Shaklee korang hanya perlu sebarkan kebaikan produk yang korang dah rasa dan bila ada yang order perlu terus buat bayaran kalau diorang guna cash. Kalau guna kad kredit lagi mudah, dapatkan info kad dan Shaklee akan uruskan transaksi yang SELAMAT. 
Selesai order, Shaklee akan terus buat penghantaran kepada customer korang direct atau korang boleh pilih untuk korang untuk deliver sendiri untuk “personal touch” dengan customer.
Mudah je, dulunya perlu mesin fax atau laptop untuk layan order online, sekarang lebih mudah dengan apps di telefon atau call je direct Shaklee. Hanya nyatakan nombor id korang, buat bayaran dan esok terima barang.
Mudah dan Pantas.
***
Ini antara key point utama kenapa Yani memilih Shaklee sebagai pendapatan utama sekarang. Antara kelebihan lain yang Yani mula rasa sekarang adalah kebebasan masa. 
Memang BEST! 
Bekerja dimana sahaja bersama keluarga.
Sebenarnya term bekerja macam tak berapa kena bila rasa seronok bisnes dengan shaklee sekarang,
mungkin yang yang paling sesuai “Meraih Pendapatan” dimana sahaja bersama keluarga yang paling best. 
***
Korang minat nak Sertai Shaklee jugak?
Jom! Bersama Yani
019-934 7686
019-9897 206

Insyallah, Yani akan cuba yang terbaik untuk membantu korang capai apa yang Yani dah capai sekarang dan akan datang.
Tapi ingat, semangat perlu lebih hebat atau setaraf dengan Yani.

Jumpa Anda DiAngkasa Kejayaan.

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge