3 Cara Mudah Muka Berseri Tanpa Make Up

Cara Mudah Muka Berseri Tanpa Make Up

Semalam sembang dengan pakar
kulit, dia share kulit muka kita ni paling asas pakai 3 benda iaitu pencuci muka, make up remover dan toner.

 Gambar 1: Tingkatkan Kesihatan, Serlahkan Kecantikan.

Ye! Toner! 

Selama ni ingatkan
pelembap lebih penting rupanya salah sangkaan ku. Toner yang
membantu kecilkan liang roma, liang roma bila tua makin besar. Bila dah
besar memang tak dapek nak nolong la.

Pakai Make Up pon tak jalan
dah, penggunaan toner nk buat kulit muka lebih berseri.

 Gambar 2: Set Asas Muka Berseri.

Tips Nak Jimatkan Toner

Tips nak
jimatkan toner guna jari (pon boleh). Kalau kapas separuh dah melekat kat situ, so rugi la sikit (eh banyak jugak tu kalau separuh kan?)

Nak tambah berseri lagi ambik B-Complex dan Vita-lea, gabungan vitamin b dan iron tu memang wallah!

Kulit kelihatan kemerah-merahan tak nampak kusam…blushing gitu.

Ada lagi nak sambung ni…

Tips untuk kulit muka kering…ada yang
berminat nak tau ke?

Boleh Whatsapp/SMS je Yani.

3 total views, 1 views today

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge