1st Time Gi Klinik Haiwan

before ni aku pnh story y adik aku SAHID tu suke sgt kt binatang kn?so kt rmh aku ade 5 ekor kucing..even aku xbape suke kucing tp aku xde la smpi sepak2 kucing2 tu..juz suke la tgk gelagat dorang…tp time paling saket ati skali bile berak & kencing merata..bayangkn la..atas katil..depan pintu..bwh tangga..saket ati tuhan je y tao….time tu sume larik..ayah aku la jd mangsa kn basuh sume tu..da bape kali nk buang kucing2 ni tp xde sorang pon y sanggup nk buang..sume xsmpi hati

ok berbalik pd kisah klinik td..sekor kucing ni mmg fmly aku paling syg la..bulu Hitam n agak Kembang..nama diberi HULUBALANG..hm knp name tu?sbb sekor ni sgt agresif bile tgk bnd y bgerak..lagi kalau lipas n cicak..mmg xde harapan nk hidup la kalau da melintas dpn hulu niRaya 2008.time ni sehat dan gomok lagiagak terkejut tgk die sekurus ni..adik aku ckp die da xmkn 4 hari..OMG!sekelip mata die jd kurus mcm nisalah satu sbb knp aku ambik cuti hari Rabu..nk hantar ULU g klinik..kt rmh xde sangkar kucing..so letak je dlm pape bag besar..hahaha..muke die pon redho je..saket la kate kan..then pg mencari klinik kucing..da siap2 ni aku tnye mak..tao ke klinik haiwan?die ckp xtao..hah sudah..aku pon xtao. name pon 1st time kn?hahaha mengagau gak la cari klinik tu..da pusing2 s BANDAR sampai pening baru teringat nk kol org tnye..then akhirnya jumpe la..ehhehe

ape terjadi lepas tu??to be continue..hahahaha

15 total views, 1 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge