110111

tarikh yang sangat cantek…tapi tak leh lawan 111111

tapi ape yang lebih menarik sebab hari ni besday CT..jugak ofismet aku (dahla besday sama ngan CT..kawen lak same ngan Ziana Zain) haish memang suke menumpang glemer btol la die tu..ahahhaa

owh ade sorang lagi ofismet aku yang dapat baby jugak harini..so nanti dalam ic baby tu akan jadi 110111-11-5*** (11 adalah kod TRG)

owh ok…tarikh ni jugak sangat bermakna buat aku..tahun lepas aku dah buat entry ni

tahun ini aku celebrate sekali lagi tarikh we all declare actually..tahun lepas malu nak cakap dalam ape sebabnye..kalau nak refresh balik sila entry ini ..

*xnak baca pon takpe..hihi

SELAMAT SETAHUN KITA BERKASIH SAYANG..

eh baru setahun ke?rase macam dah lame je…ahahaa..nak buat cane hari-hari duk berkepit..nama pon satu ofis…berpisah bila masing-masing buat keje dan kalau lama sket bila kali die meeting luar dari Terengganu =p

syukur aku dipertemukan dengan dia…pelengkap hidupku..amin =)

tahun ni nak bagi hadiah ape eh??

nota kaki:semua kawan-kawan aku yang kawen sama batch dengan aku dah pregnant..wah sangat menjadi eh tarikh tu…terbaru elyana pon dah pregnant 4 minggu..die kawen same tarikh dengan aku jugak…abes aku??dah ke??huhu tunggguuu next entry

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. n3 tgantung…..apekah mknenyerr..??

  2. Sabar….. mane tau nanti dpt twin…
    hi…hi…hi…..

  3. FarHa says:

    Sabo2 hehe~wahh tahniah wat artis tu hehe

    ha pon sedang menanti~hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge