100110

dulu kawan aku pernah cakap..kalau nak kawen or tunang ambik la tarikh 010110..100110..101010…

motif??

sebab ktorg ni org IT..bole??yela aritmetik language kan hanya gune 0 dan 1..cet konon la..IT katenye..

tp disebabkan ‘kisah cinta’ yang berkubur..so sume planning adalah musnah sama sekali tsk tsk :'(

tapi aku yakin..di atas sume kesedihan yang aku alami..akan terselit kebahagiaan yang Allah janjikan…aku yakin kebahagiaan itu akan muncul sikit demi sikit..janji aku yakin dan kuatkan semangat..

jadi sempena tarik 10/01/10..aku gunakan untuk sesuatu sepenuhnya..even xbesar..tp aku kire sangat bermakna untuk diri aku dan aku berdoa moga tarikh ini dapat di kenang hingga akhir hayat…

semalam pon aku baru je dapat berita dari ‘dia’.. ‘dia’ pon sedang mencapai kebahagiaan itu..tiada apa yang lebih bahagia untuk aku melainkan mengetahui yang ‘dia’ sedang berbahagia..even bahagia itu bukan datang daripada aku..aku redha…


moga kebahagiaan milik kita bersama…amin…

nota kaki:arini pon cun gak tarikh kan..110110..ape yang penting arini besday CT woooo…so sape nak hadiahkan cd CT-KD pada aku lak lepas ni??tibe-tibe huhuhu

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Ajleaa says:

    Yani…dont worry..011001 pun kira okey gak..so, cari skrg la..sempat la kawin october..hihi..

  2. Ajleaa says:

    Yani…dont worry..011001 pun kira okey gak..so, cari skrg la..sempat la kawin october..hihi..

  3. oneyani says:

    btol gok tu kak lea…abes kak lea bile lagi?ke dah langsung?huhu

  4. syada says:

    tarikh lain pon bole pilih.
    110111 pon orait kan.
    ade setahun lagi.

  5. Framestone says:

    huhhu cam tue pulak.. mmg coding tul la die nie huhuu

    ops itew gambr tuju pada org belakang ke depan huhuhu

    BroFramestone Blog

  6. yerr..date 110110..cun2…N dlu nk kawen 10.10.10..tp da terawal laks…hahahhaa

  7. Are'Ja_(",) says:

    aik? yanie..org tu dah berbahagia eh? wahh cepatnye..
    huhu binari language utk 2010…
    memang cun! Oktober ni dang lagi yani…2011 pun dang lagi…hehe

  8. oneyani says:

    syada:ahahah xkan nk terikat ngan tarikh kot…adeh kalai 2011 umor dah 26..tua dah tu=(

    bro:ahahah gambar penuh maksud tersirat tu…=p

    N:10.10 mest byk kenduri kat sane..sini xleh buat sbb hari ahad working day la syg

    are-ja:org tu terpaksa mencari kebhagiaan laen even susah…

    ahahha sempat lagi ke?calon di mana ko calon=p

  9. Ajleaa says:

    saya masih lagi berjaya mengekalkan ke'single'an..hehe..kalu ada calon2 yg sesuai, sila forwardkan yee…hehe

  10. oneyani says:

    adeh yani pon xtentu lagi ade hati nk 4ward kat org…ehehe tp kan yani ade kwn…hm…toke kilang batu bata lagi…akak bg nombor…ehehehe

  11. khaiza says:

    si dia dah ada org lain? sabar lah yani..setiap yg berlaku ada hikmah ye..yani seorang yang kuat dan tabah..Kalu akak x sekuat yani..Hope yani akan menemui kebahagian hingga akhir hayat..

  12. oneyani says:

    khaiza:die dalam proses utk melupakan..bukan salah die sume ni berlaku akak….kami sama2 tertekan…tp bile kite kn hadap sume ni..otometik jadi kuat

  13. yani… betul ke??? serious??? xde ape2 dah ngan 'dia'??

  14. oneyani says:

    yup kak zai…definitely!!

  15. laaaa… ye ke.. hmmm.. wat happeng?.. email le akak kalau free..

  16. […] tahun ini aku celebrate sekali lagi tarikh we all declare actually..tahun lepas malu nak cakap dalam ape sebabnye..kalau nak refresh balik sila entry ini .. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge