Mudahnya Shopping Barang Dapur bersama Tesco

Ramai pulak yang berminat dengan #tescoonline ni. Mudah sangat, Yani download apps My Tesco ni je kat telefon Lepas tu isi la apa yang patut dan masukkan item yang kita nak Masukkan waktu yang nak dihantar. Nanti tecso yang berdekatan dengan kita akan hantar. Tu dorang akan arrange. Tak perlu kita susah nak fikir tesco mana pon. Macam Yani pilih jam 8-10 pagi. Caj RM10 untuk delivery. Kalau petang RM4 macam tu je. Ikut waktu yang kita nak la. Bayaran hanya menggunakan kad kredit/debit nanti dah hantar. Mana barang yang takde dia akan tulis kat resit tu (swipeleft) Tak payah dikir macam mana nak angkut barang dapur masuk beg ikea lagi dah, macam mana nak bawak masuk rumah dengan anak-anak lagi. Paling penting mak dan anak pon selamat dari membeli benda yang bukan-bukan. Ahahaha tak kata anak je mak pon sama kan, kan! Semoga info yang kecil ini membantu ibu lain yang ada masalah sama dengan Yani

A post shared by TIPS PENYUSUAN IBU BEKERJAYA (@wan_muliani) on

64 total views, no views today

Mealshakes Pembuka Selera Anak-anak

64 total views, no views today

Durian Jepun?

Sedap ke Durian Jepun? Memandangkan musim durian sekarang ni kan. Antara durian yang kita biasa jumpa durian Musang King, D24, Udang Merah dan macam-macam jenis lagi kan? Tapi yang paling Yani suka dan tak puas makan semestinya Durian Kampung. Sape sama kita geng! Kali ni Durian yang Yani jumpa istimewa …

122 total views, no views today

Nah, Iklan Raya Paling HOT 2017

Antara banyak-banyak iklan raya, yang menjadi HOT biasanya sebab sedih dan mendayu-dayu dengan kenangan lampau. Kali ni, sedih juga tapi lebih komedi yang simple dengan kesan khas yang menarik. Jom! Iklan Raya paling HOT 2017.   Tonton dan komen apa pendapat kau orang. #DugaanRaya     Like & Subscribe Youtube …

62 total views, no views today

Hariz Dalam Kenangan, Ulang Tahun Pertama

Coretan kali ini berdasarkan coretan Yani di Facebook mengenai kenangan bersama Hariz. Hanya sekadar menulis balik di blog bagi mudah dirujuk kembali bagi menceritakan kepada abang-abang Hariz bahawa mereka punya adik yang segak menanti di Syurga kelak. Ianya juga sebagai peringatan buat diri sendiri dikala terlalu alpa dengan kemewahan dunia. …

87 total views, no views today